Publisert av: bentesen | april 18, 2011

180411 – 2 x kjøring + en overlykkelig hund

Tok en pen og rolig start etter behandlingsfri for begge to i dag, så da ble det kjøring på begge to. Først ut var Sara; vi var ute i 40 minutter, hovedsaklig i skritt (vel, det var i alle fall min intensjon), men hun fikk seg en liten galoppstrekk også. Kom jo bil bak oss må vite, på en vei hvor det ikke er plass til å slippe dem forbi – og da er det jo hyggelig for bilisten om vi ikke er supersinker opp bakken 😛 Men ellers, som sagt; stort sett skritt, til tross for ivrige protester fra frk Gira.

Prøvde en ny vri med Baltus i dag, med å slippe ham løs der hvor det ikke er noen fare for å møte biler eller folk, slik at han får løpt litt «på egen hånd» innimellom også. Funka veldig bra, og han tilbakela nok dobbelt så lang strekke som Sara og meg ila turen 😉 Dessverre har han også gjenoppdaget gleden ved gjørmebading, så innen vi kom tilbake på stallen hadde han fint klart å kamuflere bort alle spor etter at han en gang hadde hatt hvite avtegn. Da er det kjekt med vannslange på stallen!

Vel tilbake måtte Sarajenta selvfølgelig sabotere min unormalt grundige børstejobb (er ikke ofte jeg bruker tid på å børste etter tur altså, men hun røyter fjell og huldre for tiden) med en skikkelig rullings. Sikkert godt for både henne og pelsen!

Og Brego? Jo, der ble det en rolig tur, bare vi to. Han oppførte seg alldeles eksemplarisk, og gira ikke engang da naboene lekte med cross-sykler på jordet 3 meter bortenfor der vi måtte passere. Flinkisen! 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: