Publisert av: bentesen | juli 4, 2011

Uke 26 2011

Mandag 270611: kjøretur med Bregogull 🙂 Kjørte rundt grisefarmen, en runde innom Sandkleiva og hjem til gården. Flinkis gutt som oppførte seg alldeles topp!

Sara aka tjukkebollefeita fikk beitebesøk 🙂

Tirsdag 280611: besøk av Nina hjemmefra! Jeg lånte med meg Una, Nina red Sara, og sammen var vi på halvannen times barbaktur i skogen. «Litt» ulike bevegelser på Sara og Una, så det å holde seg på elgen var en liten utfordring for meg 😉

Onsdag 290611: kjøretur med Brego igjen. Opp til Tolvhaugen – gutten var litt daff til å begynne med, men våkna til etterhvert 🙂

Fredag 010711: hjelpes, juli allerede! Ble kjøretur til Sandkleiva med Brego fredag også, men guttungen var laaat og treig. Må nok fore på ham litt mer energirikt kraftfor, EU-tur til uka! At det er grisevarmt hjelper ikke akkurat på det heller.

Lørdag 020711: atter litt Bregotrim sammen med Cecilie/Kurt. Gutta fikk trimme området utenfor stallen for gress først…

…noe som så ut til å være et populært innslag!

Etter turen ble det rullings all around. Var helt gjennomsvette begge to, men det er slett ikke så rart mtp hvor varmt og ikke minst *klamt* det er for tiden.

Og søndag 030711 ble det jammen meg enda en tur for gullgutten! Også sammen med Cec/Kurt, og også i Sandkleiva. Så nå får’n et par dager velfortjent fri (vel, vi venter på equiterapeut på onsdag, så det kan fort hende det blir mer enn et par dager også).


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: