Publisert av: bentesen | juni 16, 2011

150611 – Fjippeltrim!

Ehm – eller hva heter det når det er én mer enn trippel? 😛 Ja, for i dag fikk vi trimma oss hele gjengen; først var det barbaktravetur med Sara, med herr Brun i bånd ved siden av:

Og dermed må det være trygt å påstå at både Sara, Baltus og jeg fikk trimmet oss litt. La inn et par galopper innimellom også, og Saramor er virkelig verdens besteste hest! Selv om vi løper i bakker hvor hun vanligvis får bøøørne så fort hun ønsker, tar hun det veldig pent og rolig når jeg rir uten sal. Helt lugn, superfin galopp, og rett ned til skritt så jeg slipper den raske traven. Snille jenta mi 🙂

Etterpå ble det en tur med Bregogutt også; veien utover dalen var nyskrapet, så underlaget var perfekt for litt «tempo» – gåseøyne, siden vi selvfølgelig ikke holder noe voldsomt tempo enda uansett. Guttungen er jo bale 2 ål 😉

Er forøvrig litt impregnert over mine egne multitaskingevner; her er taubunken jeg har å holde styr på på vei til og fra beitet:

Tøyler til Sara, leietau til Una håndhest på venstre side, hundebånd til Baltus på høyre side, samt halsring (vel, leietau) som bikkja er festet i dersom jeg skulle miste båndet hans. Jammen er det bra jeg har så snill en Storehest!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: