Publisert av: bentesen | juni 16, 2011

110611 + 120611

Stallhelg på denne jenta igjen! 🙂 Og selv om det var latterlig lite å gjøre (=nesten ingen hester å møkke for, siden de som er med på møkkelista har sluppet sine på beite) ble det litt ekstra tid med gullhestene mine. Lørdag var det Brego som skulle trimmes; vi kjørte i bakkene og trente litt på å gå godt frem i skritt (atter en gang).

Og Sara? Vel, vi tok kvalitetstid på beitet 😉 Vinnar er blitt byttet ut med Glynis, men sistnevnte er ikke helt inne i den o’store flokken enda. Går seg nok til!

Søndag var jeg først på Kala på lokalkjøring sammen med Cecilie, og deretter tok vi med oss de to voksne av hestene våre (aka Sara og Vinnar) på en liten times tusleskrittetur. Hjelmen av til ære for fotografen!

Reklame

Svar

  1. heia.. så nydelig hun er :-))) har savnet henne helt siden vi solgt henne, men så godt å se vi gjorde det rette me å gi henne til deg 🙂

  2. heihei, så hyggelig med kommentar! 🙂 ja, jeg er evig takknemlig for at jeg fikk fortsette livet med godjenta, finner aldri en hest makan til henne. virkelig verdens beste sara 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: