Publisert av: bentesen | mai 23, 2011

Uke 20 2011

Litt avkortet denne uken også, siden jeg ikke kom hjem fra Trøndelag før tirsdag kveld. Var innom hestene og hilste på på vei hjem though 🙂 Onsdag *pissregna* det hele dagen, og jeg lot dem/meg få en ekstra dag på ferieuka. Torsdag 190511 var det dog på’n igjen for Bregogutt! 🙂

Han var en smule sprek etter en uke uten trening gitt, og med komboen supervind og sprek unghest var jeg føre var og tok på slagreima. Ingen bruk for den heldigvis, men man kan aldri være for forsiktig med disse småttisene. Brego fikk jogge ut til Tolvhaugen og tilbake igjen, vel å merke med en stopp på toppen hvor et par barn hadde så fryktelig lyst til å hilse på ham. De var litt skremle (hadde på rulleskøyter, ik!), men han oppførte seg eksemplarisk og sto pent rolig mens de tafset på ham. Flinkis!

Saramor mangler sko bak, og jeg har ingen planer om å mase om å få dem på før neste uke. Jenta mi fortjener en god, fin friperiode på beite nå, hvor hun kan bare være hest og forhåpentligvis spise seg feit og rund 🙂 Innsatsen er det i alle fall ingenting å utsette på!

Brego fikk fri også fredag, for da valgte jeg å trimme mine egne klømuskler. Populært tiltak!

(Selvutløser ftw!)

Lørdag 210511 blåste det også katter og bikkjer, men sola skinte og jeg hadde friii fra alle andre forpliktelser. Dermed ble det en tur i Sandkleiva sammen med Cecilie & Kurt for Bregosen, og så tilbragte jeg store deler av dagen på beitet sammen med jentene (og herr Brun). Skikkelig sommerstemning!

Jenta mi kommer når jeg plystrer 🙂

– og løper når hun føler for det 😛

Nevnte jeg at det blåste litt?

Beitet er skikkelig flott og kupert, så her er det ingen fare for at hestene synker sammen selv om de ikke trenes en stund. Det blir rumpemuskler av å gå i disse bakkene!

SuperSara er så søøøt og følger meg helt til porten når jeg drar. Humrer fint og lurer på om hun ikke kan få én liten gulrot til før jeg stikker?

Det blir selvfølgelig en del bilder av Brego også, selv om han ikke har fullt like billedskjønne bakgrunner å skilte med. Guttungen er jo kjekk for det!

Bildene er tatt etter turen til Sandkleiva – ble ikke overveldende svett den dagen… Men det skinner fint av ham, og jeg synes han er fin i kroppen igjen nå. Så får vi se hvor lenge det varer – gleden med unghest 😛

Ja, og forresten; det er jammen ikke mange cm som skiller Brego og Kurt lenger! Kurt har vokst som et uvær siden han kom til stallen, og iflg vår uoffisielle måling er han bare et par cm mindre enn Brego (som forøvrig er ca 145, altså fremdeles mindre enn Sara, utrolig nok!).


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: