Publisert av: bentesen | mai 18, 2011

Uke 19 2011

Tar det på ukesbasis nå også vi, særlig siden jeg ikke har videre mye å berette 🙂

Mandag 090511 var det joggetur med Brego som sto på programmet; vi skrittet opp til storveien (forbi de superskremle sauene, som hadde byttet beite og nå sto på den andre siden av veien), og jogget opp til Tolvhaugen. Brego var flinkis som alltid 🙂 Saramor fikk fri, for etter planen var det hennes tur å trenes på tirsdag 100511 (må få med disse datoene hele tiden, for da er det så mye enklere å søke opp i ettertid). Da jeg kom i stallen sto hun dog med bare 3,5 sko på, så jeg plukket av den siste og bannet meg gjennom et forsøk på å få av den andre bakskoen også, men der måtte jeg gi tapt gitt. Dermed ble det bare en liten skrittetur i grima, med Saras yndlingsdestinasjon for øye; beitetilvenning. Hun var ikke fryktelig vanskelig å be 😉

Hadde selvfølgelig med herr Linselus også, så han fikk løpt omkring og inspisert hele beitet. Jeg tuslet sammen med ham og sjekket gjerdene, og fant ut at det var bare ett hull som måtte fikses før vi kunne slippe hestene. Ja, og så porten da.

Og Sara? Jo, hun trenger i grunnen ikke noe gjerde for å holde seg på plass, så lenge det er grønt gress i nærheten 😛

Onsdag 110511 skulle jeg egentlig ha trent Brego, men Storebil satte en effektiv stopper for det. Derimot ble det ordentlig trening på guttebassene torsdag 120511, for da tok vi nemlig en tur i Sandkleiva igjen! Denne gang med roadcarten – det blir stadig nye utfordringer for lille Brego altså 😉 Men han klarte brasene, og var ikke overveldende svett da vi kom tilbake til stallen igjen heller. Sånn generelt «sliter» jeg mer med å få trent ham svett nå, han begynner visst å komme litt i form denne karen!

Og så, Saras absolutte høydepunkt for året; på torsdagen ble det beiteslipp for veslemor og venninne Una. Stalleier (vel, kona hans) har kjøpt seg åring, og med på kjøpet fulgte også mamsehesten – dermed ble det rett og slett for fullt på stallen! Jeg var ikke sen om å tilby å ha Saramor som utehest kan du si 😉 Jentene koser seg i himmelrik, og får selskap av flere hester etterhvert også. Hesteparadis!

Fredag dro jeg til Trøndelag på hytteferie rett etter jobb, så hestene mine så jeg faktisk ikke noe mer til denne uka. Uvant!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: