Publisert av: bentesen | mai 9, 2011

Uke 18 2011

020511 var det Bregos tur igjen, denne gang joggetur. Sara fikk seg en kjøretur 030511, hvor foretrukket gangart fremdeles var bånnspik-galopp. Action på gamlemor! Vann etter tur smaker best av alt, det er begge hestegullene mine enige om!

040511 var det på’n igjen for guttungen, og da ble det kombotur med litt bakkeskritting og litt jogging. Vi forserte på nytt de utrolig farlige sauene, hvor det i tillegg var blitt plassert ikke bare én, men to (!) gravemaskiner på motsatt side av veien for sauebeitet. Med farer på begge sider var det et stk høytflyvende Brego som kom seg forbi – men han kom seg i alle fall forbi, og det i skritt 🙂 Satte faktisk på roadcarten for første gang denne dagen også, og selv om Brego syntes den var litt unødvendig tung, gikk det finfint. Flinkisen det!

050511 hadde Brego bursdag! 2 år gammel faktisk – tiden flyr virkelig avgårde! Vi feiret det hele med å introdusere gutta for en ny treningstur, nemlig opp til Sandkleiva. Drøye 1,2 mil, men gutta gikk på og var flinke begge to 🙂 Geniale treningsforhold!

Lørdagen kom med stallvakt for mitt tilfelle, og dermed masssse hestetid i hele helga. Digger’t!

Så på lørdag 070511 ble det en skikkelig skogstur sammen med Cecilie/Vinnar igjen; vi testa ut atter en nesten-gjengrodd sti ved skytterbanen, og storkoste oss i finværet hele gjengen 🙂 Fascinerende med gps’en, veldig gøy å se på kartet hvor vi faktisk har vært!

Jeg gjentok suksessen på egenhånd på søndag 080511 – dvs, Sara og jeg tok oss en ridetur på gjengrodde stier oppe ved Bisslingen (og noen ikke fullt så gjengrodde), og fikk testa ut at galopp i terreng fremdeles funker. Faktisk fungerte bremsene overraskende bra, og det er jo alltid en positiv overraskelse!

*noen* er litt mer fornøyd med å gå fremst enn å måtte innfinne seg bak noen andre, hehe 😉

Kjørte guttene i Sandkleiva igjen på søndagen også. Like flinke som alltid begge to 🙂

Og siden jeg som sagt hadde stallhelg ble det mye tid til sløving i sola og generelt latmannsliv i luftegårdene sammen med hestene også. Vi måtte dessverre skille flokken med Sara/Vinnar/Una/Ulvi da de to sistnevnte ikke kom så godt overens, så nå går de to og to igjen. Kjipt, men bedre enn at de må stå alene! Nå er det nok beiteslipp for Sara hvert øyeblikk også tenker jeg, så da blir det uansett flokkliv og hestehimmel på jenta mi 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: