Publisert av: bentesen | april 26, 2011

250411 – 2årstreff!

Jeg er sjuk og lat, så jeg kopierer like godt innlegget fra PK jeg. *gjesp*

La meg si det sånn; nervene mine har vært i høyspenn for denne dagen. For som jeg har sagt hundre ganger tidligere; dette er min første unghest, og jeg har gjort -alt- med ham selv. Så for vår del var dette en stor test på hvor godt jeg har klart jobben; dersom det gikk til helvete kunne jeg ikke skylde på noen andre enn meg selv – men om det gikk bra, så var det jo også helt og holdent min fortjeneste!

What to say? Etter et par-tre oppvisninger av hvor flink han er til å danse på to bein (hvilket han aldri har gjort før, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere) oppførte han seg heldigvis eksemplarisk resten av dagen  😀

Først ut var mønstring for veterinær og smed. Kjeeedelig å vente, hilsen Brego.


(Foto: Øystein Gamlem)

Faktisk måtte vi vente i over en time, så vi fikk da testa tålmodigheten vår begge to. Ulempen med å være høflig og ikke trenge seg fram i køen  😉 Det første veterinæren sa da vi kom inn til mønstring var i sjangeren «dæææven, denne her kommer til å bli stor!». Tja, han har kanskje rett i det?


(Foto: Ann Christin Bakken)

Etter pause og spørsmålsstund med veterinær, smed og trenere var det på tide å få på vogna. Siri holder oss med selskap mens nervene mine vokser seg på utsiden av kroppen igjen…


(Foto: Siri Abrahamsen)

And we’re off!


(Foto: Siri Abrahamsen)

Første gang på en travbane, første gang i en tunnel, og i tillegg på egenhånd siden tidsskjemaet ble litt fremskyndet og kusken min ikke rakk å komme i tide. Om det er noe å stresse for? Neeeida, det synes ikke Brego i alle fall!

På banen ble det både trent på volting…


(Foto: Ann Christin Bakken)

…å gå i felt…


(Foto: Siri Abrahamsen)

…og generell jogging på bane. Guttungen min oppførte seg supert! 🙂


(Foto: Øystein Gamlem)


(Foto: Øystein Gamlem)

Ja, og så fikk han bevist at han er ganske god på posering også  😉


(Foto: Øystein Gamlem)

Jeg er kjempefornøyd med gutten min, og det samme var kusken! Fikk skryt for både spenst i steget og hurtighet, og kusken mente det var bare å melde mønstringsløp med en gang  :p Nå kommer vi nok til å drøye den til høsten uansett, men det er ekstra gøy å få positive tilbakemeldinger fra en som faktisk har peiling på dette og kjører mange, mange hester hver uke! Satser på at dette blir et radarpar de neste årene!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: