Publisert av: bentesen | april 17, 2011

130411 – Dobbelt opp med kjøretur!

Musemor, Baltus og jeg tok en times kjøretur i skogen – hvor det hadde sprukket opp stooore deler av skogen = vi fikk prøve oss på litt feltkjøring. Sprang med vogn? Itteno problem! For hesten i alle fall; jeg angret litt på at jeg hadde tatt speedcarten med dens ene sete og liten feilmargin på hvor man kan lande uten å treffe bakken, men hey, det gikk jo bra! 🙂

Tror i grunnen maratonkjøring hadde vært noe for Sara, for hun snur på flisa om hun får beskjed om det (i alle gangarter), og braser igjennom både vann og kvister i ulendt terreng uten å engang late somom hun er skeptisk. Flinka mi!

Brego og jeg fikk oss en tur sammen med Cecilie/Kurt. Snille Frode fikk satt på støttestang på speedcarten min, slik at Brego blir «tvunget» til å gå rett. Satte på slagreima i tilfelle han skulle synes det var ekkelt, men gullegutt kunne ikke brydd seg mindre. Og det funka gull! 🙂 Må få kjøpt noe beskyttelse for ham, for han har så overtramp at han får sår i kronranden, og da er det jo klart han heller vil gå skjeivt enn å få vondt. Får fikse når lønna kommer inn!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: