Publisert av: bentesen | januar 8, 2011

080111 – Mye nytt for Bregoski :)

Helgeansvarlig hadde glemt at det var hennes tur denne helga, så hestene sto fremdeles inne da jeg kom i stallen kl 11. Mildt sagt unødvendig! Så da fikk jeg foret og kastet ut hele gjengen, for deretter å vente til morgenhøyet var oppspist – dagens plan var nemlig trening av Brego.

Han begynte det hele fint med å være fullstendig idiot ved leiing, og løp faktisk under porten da jeg ville løslongere ham litt i den ledige luftegården. Riktignok uten strøm på gjerdet, men allikevel… Makan! Heldigvis er’n pen!

Da var det enda godt at han oppførte seg alldeles eksemplarisk og fantastisk på tur, sånn for å veie opp litt 🙂 Kjørte forbi grisegården og opp til storveien i dag, så da ble det mange nye inntrykk for lillegutt på en gang; først måtte han trekke vogn et stykke langs ubrøytet vei, hvor det i tillegg brått dukket opp et menneske sånn helt ut av det blå. Deretter var det gjennom grisegården, hvor det var mange potensielt hestespisende maskiner utenfor og skremle griselyder fra fjøset. Kom oss igjennom alt dette helt uten problemer, Brego bare stoppet opp og tittet litt når han ble usikker. HELT riktig oppførselsmønster!

Så var det tid for å finne snuplass, og siden brøytekantene er hakket høye ble det effektiv snuing på veien. Ikke bare Saramor som snur på énbils veibredde altså 🙂 Faktisk måtte han til pers to ganger, for i det vi hadde snudd kom det selvfølgelig en bil imot; vi snudde igjen, og travet opp til storveien hvor det var mye trafikk, en brøytetraktor på jordet ved siden av og da altså denne bilen rett bak oss. Itteno problem! Vi stoppet, slapp bilen forbi, og fikk snudd oppe på asfaltveien i et rolig trafikkøyeblikk. Veldig fornøyd med gutten min der altså 🙂

Var ute i en halvtimes tid, dog uten gps-kart; gps’en påsto nemlig at det var for overskyet til å kunne registrere noenting.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: