Publisert av: bentesen | september 30, 2010

280910 Momarken + 290910 Veterinærbesøk

I går var det løp for Vinnar igjen, så da ble kvelden tilbragt på Momarken. Ingen seier denne gangen heller dessverre, men han så fin ut, så hadde det ikke vært for den dumme galoppen hadde han nok slått dem alle ned i støvlene. Jeg har trua! 🙂 Og så har jeg fått krysset av enda en travbane på «have been»-lista 😛

I dag ble det kort dag på jobb for meg, for veterinær Hans-Jacob kom allerede kl 14. Og da måtte jo hestene være ferdigstelt og presentable! Kjekt med to kjettinger på stallen altså – her står de pent på rekke og rad!

Bregutt var først ut, med vaksine og tannbehandling. Herlig beinstilling da dopet slo inn…

Han hadde faktisk ulvetennene klare allerede, så da tok vi dem likegodt med det samme. Ok, det betyr litt lengre tid til jeg kan få kjørt ham inn, men samtidig betyr det jo også mer kontinuitet i treninga, siden jeg ikke trenger å ta opphold for å trekke dem seinere. Og ikke minst; så fort hullene har grodd igjen kan jeg dytte bitt i munnen på ham uten dårlig samvittighet for at noe skulle være galt inni der!

Gamlemor reagerte litt heavyere på dopet – men det kunne jeg for så vidt ha forutsett. Det er allikevel en smule skremmelt å se henne sjangle og skjelve all over, men hun roet seg heldigvis så lenge jeg sto ved siden av henne. Herlig tillitstegn fra jenta mi 🙂

Det var vaksine og tannbehandling som sto på planen for henne også. Var en del fórpakninger i venstre underkjeve, men ellers så det greit ut iflg vet.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: