Publisert av: bentesen | september 18, 2010

150910 + 160910

Onsdagen ble det en finfin halvannen times ridetur sammen med Cecilie/Vinnar! Vi lekte oppe i marka, og Sara og jeg har fått enda noen turmuligheter for seinere. Er mye myr omkring oppi der, så da er det kjekt med en los de første gangene 🙂 Oppdaga forøvrig at det er på tide å begynne med reflekser om man rir ut noe særlig etter kl 18 – det var riiimelig mørkt på vei hjem gitt.

Torsdagen hadde vi også selskap på tur, nemlig Lene/Una. Var ute i en drøy time da også, og Sara var gira bortimot hele veien… Lene trener på trav, så hun dreiv og travet litt forbi oss osv, og de første gangene var Sara helt overbevist om at det måtte bety kappløping, så jeg var særdeles fornøyd med borrelåsbalansen min til tider 😉 Hun er heldigvis så snill at hun ikke løper avgårde, men tripptripptripptravpåstedet er ikke utpreget behagelig i lengden det heller.

Så da tok vi påtvungen gressepause (ikke voldsom motvilje å spore hos hestene) for å roe ned nepa litt, og jaggu ble hun ikke deilig rolig igjen etterpå gitt. Kjekt å kunne triksene etterhvert altså.

Og ja, hun har blitt teddy allerede!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: