Publisert av: bentesen | august 9, 2010

090810 – Skrittetur

På med vogna, og ut på utforskertur med verdens beste utsikt! 😀

Og hvilke -fantastiske- turmuligheter vi har! Jeg er helt målløs, det er virkelig bare stier og grusveier og flotte sandveier (særlig flotte for skoløse Sara som ømmer pittelitt på grus) så langt man kan nå! I dag tok vi en liten skritterunde på en time, og jeg har oppdaget massevis av andre stier som må utforskes i nærmeste fremtid. Ah, dette er gull altså 🙂

Hvor vi skal gjøre av oss når jordene er tatt tør jeg nesten ikke tenke på – jeg kommer til å ha supertrent Saramor i høst 🙂 Særlig når man tar tidsaspektet i betraktning; selv om jeg nå møkker selv var jeg i stallen i under 2 timer, inkl 1 time kjøretur, møkking, av- og påseling, stell, kos og generell somling. Det er altså mye lettere å få til treninga når man ikke må beregne 1 time kjøretid t/r stallen 🙂


Svar

  1. Dette høres jo bare helt supert ut! Jeg savner så innmari gode turmuligheter og en hest som vil på tur. Kos dere 🙂

  2. åhhh så bra at dere trives =) Håper jeg har mulighet til å være med deg ut en dag du har fri. Nå er det nesten litt dumt at du ikke jobber kveldsvakter..men vi skal nok få til noe en dag!

    Det er også mulig for meg å ta toget til Halden noen ganger, da bringer/henter Steffene ungene og da kan jeg f.eks overnatte hos deg! (hvis jeg får lov?)

  3. Så hyggelig med kommentarer! 🙂 Ja, vi storkoser oss begge to tror jeg, i alle fall er det bare blide miner å spore hos mammadaltSara.

    Tar gjerne imot besøk anytime amm0! Og du -må- jo bli med når Bregogutt kommer hjem! 🙂 Jeg har vel praktisk talt aldri fri (…), men kan sikkert f.eks. stikke litt tidligere fra jobb en dag også.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: