Publisert av: bentesen | juli 10, 2010

100710 – Sløvedag på beitet

Som min facebookstatus så fint proklamerte: «tar med meg hund og bok opp til Sarabeitet for å grille ryggen og fore myggen» – riktig poetisk synes jeg 😛 Nå ble det ikke særlig mye lesing, for hvem klarer vel å ha øynene plantet i boka når man har denne vakre utsikten?

Very pretty, very shiny ponnis jo! 😀

Det skal innrømmes at bildene ikke blir så veldig spennende når man ser på hester som gresser, men jeg fikk i alle fall godfølelsen inni meg av å se at de hadde det så fint, og da kunne jeg kose meg skikkelig jeg også 🙂 Flotteste hesten min altså, jeg er så stolt av henne!

Det kom forøvrig to nye hester i flokken i dag, en ridehesttype som jeg ikke fikk tak i verken kjønn, navn eller alder på, og en kaldblodshoppe på 2 år ved navn Ulla. Sistnevnte syntes Baltus var fryktelig spennende, men heldigvis ikke mer enn at hun fulgte litt etter ham og betraktet ham med merkelige blikk når han rullet omkring i gresset og badet i bekken for å kjøle seg ned en smule.

La forøvrig merke til at Sara jagde på både Colado (det er den store rød som er med i S&Cs miniflokk) og Legolas (den skimle sportsponnien), så kanskje hun endelig har fått nok av å være nederst på rangstigen? I dag så det heller ikke ut til at Campari fikk bestemme hvor Sara skulle beite, heller at Pari fulgte etter når Sara bestemte seg for å gå et sted – fryktelig fascinerende å bare observere flokkstrukturen slik altså. Jeg kunne vært der i all evighet og bare glant og sugd til meg inntrykk!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: