Publisert av: bentesen | juli 5, 2010

040710 – Skogsmusa

Etter turen til Brego ble det selvfølgelig også tur til Saramor; både Elin og Baltus var med på lasset 🙂 Beitevertene har nå fått gjerdet ferdig de siste skogsstykket også, så nå er det mulig å komme ned til gården uten å gå utenfor gjerdene med hest.

Sola steiket og beina mine verket etter litt for mye bevegelse de siste dagene, så man kan vel trygt si at vi stusset litt da vi endelig kom opp på beitet og fant – vel, vi fant slettes ingen hester! Hvor var det blitt av dem? Hadde de stått nede i skuret ved stallen uten at vi la merke til det? Men neida, etter å ha gått hele beitet rundt fant vi dem til slutt, dypt inne i skyggen i skogen. Godt med fri fra både sol og insekter 🙂

Jentene var fremdeles veldig radarpar, selv om det så ut som om den ene store røde hadde blitt delvis akseptert av Pari også. Delvis – han måtte ikke prøve seg på å klø Sara, men det var greit at han sto ved siden av 😛

Skogstuppene!

Begge jentene fikk seg en god omgang kløing av sine respektive eiere, masse kos og myke ord i ørene. Til gjengjeld fikk i alle fall jeg mengder av mulekos og herlige, takknemlige blikk når jeg fant «just the spot» på innsiden av lårene. Herlig!

Snupsene ble med en liten tur ut i sola også, men stakk rimelig fort tilbake til skyggen – skjønner dem godt jeg, for det var helt vindstille og sikkert oppunder 30 grader.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: