Publisert av: bentesen | mai 31, 2010

300510 – She ain’t no cougar

6 mnd siden ulykken – da var det vel på tide å skade seg litt igjen? 😛

Rei på tur sammen med Linn og Elden, sistnevnte et stk 3 år gammel hingst – eksepsjonelt snill sådan. Starten på turen var riktig så hyggelig:

Men idyllen skulle ikke vare… I det vi kom ut på et hogstfelt måtte vi begynne å snirkle oss litt mellom falne tømmerstokker for å komme oss videre til den stien vi hadde tenkt oss. Dermed ble det dessverre slik at Elden havnet bak Sara, og da var det et stk hingstebass som oppdaget at han var hingst! Han hoppet opp på ryggen på Sara, hvor jeg jo i grunnen satt riktig så godt plassert. Jeg ble slengt i bakken og havnet under begge hestene – hell i uhell var det bare ett av de åtte beina som traff meg (hvordan jeg hadde så flaks skal jeg aldri skjønne). Linn falt av et stykke lengre bort, og dermed hadde vi et stk hingst og et stk hoppe på vei hjem til stallen i full fart. Dvs, Sara hadde tydelig ikke lyst til å forlate oss til å begynne med, for de sirkla rundt oss 3-4 runder før de endelig la på sprang hjemover. Siden jeg har blitt flink og har med meg mobil på tur (man har da lært -noe- siden sist) fikk vi heldigvis ringt mannen til stalleier, og han ventet på hestene i det de kom hjem til stallen. Der løp Sara rett inn til de andre på utegangen… Nevnte jeg at det er 6 hopper og et stk aggressiv vallak der nede? Vel, resten av flokken beskyttet faktisk Sara mot Elden, og dermed fikk Kent til slutt tak i hingsten og fikk satt ham på stall.

Alt gikk bra med hestene, heldigvis, sånn med unntak av noen småskrammer nedover beina på Saramor. Elden var gjennomsvett etter treningsøkten, Sara var litt varm på brystkassa… Hun så uforskammet fresh ut etter det hele:

Linn fikk brist i et ribbein samt et kutt på ryggen, mens min venstre arm fikk en – eh, alternativ fasong. Men den er ikke brukket (tror jeg), så da får jeg heller leve med litt bolemuskler et par dager! 😛

Reklame

Svar

  1. sikker på at du vil ta sjangsen på enda mer drit ved å ikke en gang ringe legen?!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: