Publisert av: bentesen | mai 13, 2010

130510 – Langtur

Fridag = hestetrenedag, så i dag ble det en skikkelig herlig totimerstur på Sara, Baltus og meg 🙂 For et par-tre uker siden var vi på langskrittetur på ukjente veier hvor vi til slutt måtte snu fordi tiden tok oss igjen; i dag hadde jeg ingen tidsrestriksjoner, og kunne utforske så mye vi ville. I tillegg til at Saramor også fikk jogge mesteparten av turen (fy flate, for en kondis den hesten har!), så det gikk nødvendigvis litt kjappere av den grunn også.

Vel, vi kjørte samme vei som sist, og endte til slutt opp på noen helt herlige skogsveier med myk (men fast) sand/jord-underlag 🙂 Dessverre ble det etterhvert for smalt til at vi kunne fortsette, men vi fant frem til tjernet og fikk tatt en liten pust i bakken der før vi snudde og travet hjemover igjen. Veldig fint turområde der altså, og helt perfekte travstrekker opp mot toppen!

For å være helt ærlig er vel «toppen» litt å ta i, for det er ikke snakk om de helt store bakkene oppover. Men med dette bildet som sammenligning på hvor flatt det -kan- være, så er det altså særdeles kupert terreng vi ferdes i i dag 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: