Publisert av: bentesen | april 25, 2010

240410 – Sulling

Det er altså så hyggelig å bli møtt av dette glade trynet hver gang jeg viser meg i unghestflokken! 🙂

Gutten vet godt hvordan han skal sjarmere damene, uavhengig av om de har to eller fire bein. Og de firbeinte har han virkelig koll på; det er omtrent umulig å få kost med ham på egenhånd ute for tiden, for han har konstant et lite harem av småtupper rundt seg 😛 Flokklederen det se! Skal bli spennende å se når guttene blir sluppet sammen med en annen gutteflokk på beitet, for jeg regner med det er en flokkleder der også…

Anywho, i mangel på bedre idéer tok jeg i dag med meg en tom plastkanne inn til hestene for litt miljøtrening (man kan kalle det så mangt, men miljøtrening høres da vitterlig bedre ut enn «jeg-er-lat-og-orker-ikke-tømmekjøre-derfor-suller-vi-bare-omkring»?). Brego var sånn ca null interessert, men et par av de andre gutta la sin elsk på den med en gang Brego var ferdig med å utforske den.

De dreiv forøvrig og styrte noe voldsomt med traktorer og snekring og diverse på gården i dag, så småttisene fikk små raptuser innimellom. Kjekt for dem å få en unnskyldning til å løpe av seg litt!

Damene er aldri langt unna Brego… 😛

Kjekkasen min! *hjerte*

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: