Publisert av: bentesen | februar 19, 2010

190210 – Matvraket

Jeg kom i stallen akkurat i det åringene skulle få dagens andre kraftforservering, så da fikk jeg mulighet til å hjelpe til med dette og samtidig overdosekosemose Bregoen mens han spiste 🙂 Han røyter noe voldsomt også, så det var greit å få klødd av ham en del pels.

Jeg er imponert over hvor rolige gjengen var, selv om de står oppbundet på rekke og rad både en stund før og etter de får maten. Én hest humret da stalleier kom inn med kraftforbøtta – du får ingen poeng for å gjette hvilken det var 😉 Matvett har han i alle fall!

Bregos matnabo var ekstremt skeptisk til meg til å begynne med, og turte ikke engang å spise foret sitt dersom jeg sto på feil side av Brego. Men etter litt tvangskløing ble vi ordentlig gode kompiser til slutt 🙂 Fascinerende hvor forskjellige disse unghestene er altså; Brego skal helst sitte på fanget og kooose, mens denne frøkenen var ultrasky for mennesker i sin helhet. Måtte virkelig behandle henne som et lite føll og la henne snuse over hele meg, ingen brå bevegelser, rolig pust og beroligende stemme. Men det var gøy å se at det funka da 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: