Publisert av: bentesen | februar 4, 2010

040210 – Endelig!

Ja, endelig var dagen kommet hvor jeg igjen fikk møtt de kjæreste hestedyrene mine 😀 Og de skuffet ikke på noen måte; Saramor humret med en gang hun hørte meg plystre fra andre siden av låven (og hjertet mitt smeltet enda noen hakk…) og kom tuslende bort til porten for å bli med inn. Tok en runde med børsten – så mye som jeg klarte i alle fall -, overkosemoset henne i en halv evighet og skjemte henne fullstendig bort med uante mengder gulrøtter. For hvem kan motstå dette tiggetrynet?

Jenta mi så veldig fin ut i kroppen, hun har lagt på seg godt og beveger seg fint. Longerte noen minutter på snødekt jorde, og energien hennes er det i alle fall ingenting å si på; hun valgte å tolke bortimot alt jeg sa og gjorde som et tegn til å få lov til å trave 😛 Tror det er ei som gleder seg til å trene litt igjen jeg!

Sa noen godteposemage? 😉

I morgen skal jeg til EU og fange meg ny ridehjelm, så da skal vi nok komme igang med muskelsetting igjen begge to. Selv om det nok blir mest kjøring til å begynne med – men hey, hesten får da i alle fall trimmet seg 🙂 Har forresten bestilt ny QH-sele, så da blir det enda lettere å bruke speedcarten også.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: