Publisert av: bentesen | november 26, 2009

261109 – Langtur

I går fikk jeg fanget nye regndekken til begge hestene, så i dag ble det uttesting av dem 🙂 Sara sitt passa -perfekt-, mens Brego sitt var en smule langt, men ikke verre enn at det funker. Kjøpte 115 til ham; 110 hadde nok vært perfekt tenker jeg, men det hadde de ikke noen flere igjen av.

Pakka på Sara med reflekser, sele og vogn med lys, dytta på meg refleksvest og hunden refleksdekken, og hadde planer om å kjøre en liten tur. «En liten tur» ble til 2,5 timer… Stort sett skritt though, siden store deler av turen foregikk på asfalt; jeg testa ut ei rute som jeg bare har kjørt en gang før, og oppdaga at de hadde rukket å asfaltere store deler av veien siden sist vi var der 😛

Bregos sår så ok ut, helt til jeg spylte det og han på et eller annet vis klarte å gå på hånda mi sånn at jeg fikk omtrent hele tommelen min inn i såret hans… Ikke spør hvordan det er mulig, you had to be there. Han blødde som en gris i et par minutter, men det stoppet heldigvis opp av seg selv. Stakkars lille kløna mi!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: