Publisert av: bentesen | november 16, 2009

161109 – Bandasjemester Bentesen

Brego er fremdeles halt, men jeg synes han var bedre i dag enn i går – så da fortsetter vi med bandasjering og minst-mulig-bevegelse-regime enda et par dager. Har snakket med veterinær pr tlf og fått klarsignal om at det hørtes fornuftig ut; veterinær ville helst at jeg skulle sette ham på boks for at han skulle stå mest mulig i ro, men tatt i betraktning at han aldri har tilbragt en natt på boks (og har en mor som heller ikke trives innendørs) anser jeg det som mer sannsynlig at han tar det rolig når han får stå på utegangen.

Gårsdagens bandasje satt forøvrig (mot all forventning) fremdeles riktig så pent på da jeg kom i dag. Så gjenstår det å se om den jeg la på i dag sitter på i morgen – dette er andre gang i mitt liv at jeg bandasjerer et hestebein…

Brego ble forøvrig målt til 126 cm på manke i dag. Glemte å måle bak, men det er nok ikke stort mer enn et par cm forskjell; han er veldig fin og jevn i kroppen for tiden.

Sara har påtvungen fri nå mens Brego er halt, siden jeg er redd for at han skal stresse seg opp dersom hun blir borte ‘for lenge’.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: