Publisert av: bentesen | november 8, 2009

081109 – Hovslager på besøk

Jeg glemte helt å ta bilder denne gangen, men det får så være.

Vi har altså hatt besøk av hovslager Stig igjen! Og han har som vanlig gjort en flott jobb med begge mine to vakre 🙂 Bregoen var først ut, og siden han var i det noe utålmodige hjørnet i dag valgte vi å gjøre jobben utendørs. Han står mye penere ved bukken enn i kjettingene, og så lenge det funker for Stig å gjøre det slik så er det jo flott for oss.

Var ikke noe særlig å rette på med Brego i dag; han har slitt veldig jevnt og pent selv, har fine stråler og generelt veldig gode høver. Han var en smule høy på innvendig venstre foran, hvilket fulgte til at han belastet utvendig mer, men det ble rettet opp i i dag.

Saras høver har også virkelig forbedret seg den siste tiden 🙂 Hun har veldig fine stråler på alle fire høver, men sliter venstre bak mer enn høyre; og her fant vi også løsningen på haltheten hennes. Hun har rett og slett slitt såpass ned at hun har endt opp med å bli høy bak og gått på draktene, slik at det har blitt gnag. Det blir nok lettere for henne nå som hun har blitt skodd med broddsko, så blir hun løftet et stykke opp fra bakken og slipper å subbe neddi med hælene på den måten.

Jeg tilbragte mange timer med å studere jenta mi i stallen i dag, og klarte overhodet ikke å finne noe mønster i hvilket bakbein hun avlastet, ingen ømhet eller noenting. Men jeg tenkte ikke på å sjekke ‘under’ hovskjegget for å se om hun hadde gnag – visste ikke at det var en aktuell problemstilling engang. Så har vi lært noe nytt i dag også! 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: