Publisert av: bentesen | november 3, 2009

031109 – Kjøring

Prøvde oss på noe gammelt-nytt i dag; «dressurkjøring» på banen. Gamlemor er sårbeint og synes ikke noe særlig om å gå på grusveien, så da må vi utnytte steder med vennlig underlag så godt som mulig 🙂 (Hovtrimmer kommer på mandag!)

Gikk riktig så fint forresten, fikk tøyd og bøyd litt og til og med tatt et par riktig fine galoppfatninger. Nå er ikke ridebanen vår så stor at den tillater noe voldsomt fart med vogn, men det gikk fint å galoppere en storvolte på hver hånd når jenta hadde blitt varm i kroppen.

Tok en runde i trav på gul-jordet etterpå, slik at Sara fikk strukket ut litt godt. Og så ble det en runde nedskritting på grønnjordet etterpå 🙂 Var ute i en liten time til sammen – i regn og riktig så utrivelig vær.

Var alene i stallen i dag, og jaggu er det deilig innimellom det også… Da kan nemlig Sara og jeg gjøre våre sære rutiner uten at noen bryr seg, som f.eks. å la jenta spise kraftforet sitt mens jeg seler av. Jeg innbiller meg at ikke alle hadde syntes det var like kult med et stk løs hest med vogn på slep 😛


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: