Publisert av: bentesen | oktober 29, 2009

291009 – Jail break og kondis-ener

Stakk i stallen rett etter jobb i dag, slik at vi kunne få med oss en smule dagslys under treninga. Vel… Det gikk ikke helt som planlagt. Før treninga med Sara fant jeg nemlig ut at jeg skulle slippe Brego løs på ridebanen litt, kanskje leke med presenningen eller se hva annet morsomt som dukket opp. Liten Brego tenkte ikke det samme, og etter et par ørnebørnerunder i galopp sa det vips!, og han hadde hoppet over porten og var på vei ned til resten av flokken på utegangen… «Porten» var i dette tilfellet ikke store greia, bare en strømtråd som var strekt fra stolpe til stolpe i sånn en meters høyde eller så, men allikevel da! Han hadde god klaring også gutten – kanskje det er spranghest han skal bli? 😛

Så da ble det litt ekstra tid på å hente ham igjen, ta ham med opp på banen på nytt og forklare at slikt gjør man ikke. Med andre ord; sette opp bedre stengsler denne gangen. Og det funka, så da håper jeg jeg slipper flere jail breaks i fremtiden!

Etterpå var det Saramor sin tur, og torsdag ble kjøredag denne uka. Roadcart-kjøring på jordet sådan. Elin kom i stallen akkurat tidsnok til å sale på Campari og bli med ut på tur, men Pari var i et smule elektrisk humør og klikka hver gang Baltus kom løpende forbi, så den planen ble endret rimelig kjapt 😛 I stedet ble det travtrening på Sara og meg igjen i dag; skritta halvannen runde på jordet, trava rettstrekka tur/retur 5 ganger, skritta en runde og trava rettstrekka tur/retur 3 ganger før det selvfølgelig ble nedskritting til slutt. Her snakker vi temmelig gode avstander altså, men Sara var bare litt småklam under brøstet, og that’s it! Ikkeno pusting, ikkeno svetting – jeg aner ikke hva den hesten er laget av, men stålkondis har hun i alle fall, samme hvor stor vommen måtte være.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: