Publisert av: bentesen | oktober 27, 2009

271009 – Travintervaller og spyling av ben

Guuu, jeg kommer til å være støl i morgen! :s

På et eller annet vis klarte jeg å bestemme meg for å ta en skikkelig ridetur i dag, med sal og greier. Og Saramus var i så godt humør og så god form at turen utviklet seg til en travintervalltur på diverse jorder og i skogen rundt stallen. Sprek hest og gira eier er en finfin kombo! Jenta fikk i alle fall løpt seg god og svett, og jaggu dampet det ikke litt av meg etter turen også gitt. Nicely done.

Tok et lite bilde av Sara før turen i dag, sånn bare for å dokumentere litt vomstørrelse og muskelmangel. Synes faktisk jeg både kjenner og ser forskjell på henne etter halvannen ukes trening, men det er nok mest i vilja det inntrykket sitter gitt. Uansett; upussa og lettere skitten, men fin for det:

Det ble ikke noen tur på Brego i dag (heller), men det ble i det minste litt miljøtrening på’n; jeg bestemte meg nemlig for å spyle beina hans. Og lillegutt var så flink atte – han skvatt og spratt litt til å begynne med, men det var mest på grunn av lyden og ikke det at han fikk vann på seg tror jeg. Gjentok vann-av-og-på-rutinen hundre ganger helt til han ikke brøy seg lengre, og så fikk han spise kraftforet sitt i vaskespiltet. Flinkeste gutten min 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: