Publisert av: bentesen | oktober 23, 2009

231009 – Samleskogstur

I dag ble jeg invitert med som levende GPS på tur sammen med en hel gjeng folk/hester. Sara og jeg leda vei gjennom skogen i en times tid – mye klatring og et par travestrekker innimellom. Jeg kommer til å være støl i morgen 😛 Og det er det mulig Sara blir også; hun presterte å snuble/skli slik at hun falt en gang i løpet av turen. Dvs, jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, det virket i grunnen som om hun bare -valgte- å legge seg ned fremfor å prøve å kave seg tilbake i balanse igjen. Og godt var det, for vi var midt i et småheftig parti i klatreløypa! Tror rett og slett hun innså at det ville være større sjans for å skade seg og meg om hun kavet, så da la hun seg ned slik at jeg kunne stige av, og så reiste hun seg igjen… Flinkeste jenta mi!

Brego fikk seg en omgang med kos, børsting og kraftfor, men noe mer enn det rakk jeg ikke i dag. Men han er jo tross alt liten, så det er ikke akkurat noe stress om han får en dag fri innimellom!

Sara får forøvrig fri i helga hun også; jeg stikker til Oslo på kurs/fest/konsert. Det passet uansett veldig greit mtp opptreninga med et par fridager nå, så da har jeg nada dårlig samvittighet for å stikke fra dem igjen 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: