Publisert av: bentesen | september 9, 2009

090909 – Ut på tur igjen!

Jeg gir meg ikke, men dro jaggu med meg mine vakre små ut på tur igjen i dag også. Denne gang en litt mer utfordrende rute – ikke utfordrende som i slitsom fysisk, men mer det at den lille knerten måtte tenke seg om hvor han satte beina sine.

Turen begynte som i går; jeg til hest, med Brego som håndhest og Baltus som underholdningsinnslag i buskene. Sara humra faktisk da jeg kom med hacken i dag, hvilket jeg tar som et tegn på at det ikke bare er jeg som koser meg på tur! 🙂 Brego var tøff i trynet fra første stund, og brøyta seg løype fremst i køen så fort leietauet var tatt av.

Men siden jeg visste hvilken sti jeg hadde geleidet oss inn på, så visste jeg også at det sannsynligvis kom til å være behov for meg på bakkenivå i dag. Så da var det bare å hekta av tøylen på den ene siden og forvandle Sara til leiehest istedet for ridehest 🙂 Praktisk med en så flott merr som er med på hva som helst altså!

Som forutsett trengte også lille Brego noen veianvisninger med ujevne mellomrom, så jeg er glad jeg var på bakken. Det er nemlig ikke alltid like lett å finne disse ‘stiene’ som jeg påstår finnes i skogen min.. 😛

Lot Brego lede an allikevel, og han gikk fint frem – helt til han møtte på den første o’store trestammen… «Hjelp, hva skal man gjøre med denne a?!»

Men det var jo ingen sak – det var bare å geleide Sara først over, og så gikk Brego også pent og pyntelig over i skritt (litt lenger til venstre på stammen enn hva bildet viser, så det var ikke fullt så høyt).

Et stykke lenger bort på stien klarer dog Sara på mystisk vis å skaffe seg en nominasjon til «årets mest klønete merr» i det hun sklir med det ene frambeinet og klarer å tråkke på si ega leppe… Alt gikk heldigvis bra, men jeg tror hun ble litt flau etterpå!

Bildeposering kombineres forøvrig med matpause for minsten. Småbarnsmødre er noen jäklar på multitasking altså! Foran oss på stien venter Baltus, som selvfølgelig også må fotograferes innimellom.

Men turen var riktig fin til tross for klønemor, og jeg gleder meg allerede til neste gang 🙂 Er litt usikker på hvor ofte jeg kan ta med Brego på slike turer, siden han jo tross alt er bare 4 mnd… Jeg får følge magefølelsen og se det litt an på’n tenker jeg. Annenhver dag burde jo i alle fall være ok?

Hvis ikke må jeg finne en annen måte å få nyte denne utsikten på, for den er virkelig uvurderlig for meg!


Svar

  1. ❤ vakre vakre dyr altså!

    Også så flinke da, det er lov å være litt surremerr når man ammer vet du;)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: