Publisert av: bentesen | juni 20, 2009

200609 – Ny flokk igjen…

… og denne gangen er den jaggu enda større!

Småttisene mine står nå altså på beite i Moss sammen med drøyt 30 andre hester, hvorav (så langt) 4 føll i tillegg til Brego. Svææære områder; her er det fint å være hest! Turen dit gikk veldig fint – Sara gikk på hengeren på første forsøk (som vanlig), og da måtte jo Brego ganske enkelt følge etter. Lot ham stå løs på hengeren denne gangen.

Det ble en runde med fart i starten da alle hestene skulle hilse på nykomlingene på en gang, men det roet seg heldigvis veldig fort ned.

Plass og hest nok til at det kan dannes små flokker innad i flokken, og S&B ble med en gang et yndet objekt for de nygjerrige åringene. Av en eller annen merkelig grunn så det også ut til at fjordingmafiaen la sin elsk på dem!

Mye nytt og spennende å titte på for liten Brego – ikke bare var det mange nye hester der, men rundt beitet på 3 kanter var det noe enda rarere; vann!

Og selv om det absolutt var tryggest å holde seg i nærheten av mamma i dag…

… bare -måtte- han innimellom snike seg bort for å hilse på rare ting. F.eks. ei metalluke i bakken; kanskje var den også spiselig?


Svar

 1. Hei!
  Jeg er «Milda og Tilla» fra EO-forumet. Har også hoppe med føll, og har lyst til å slippe i en større flokk (men andre føll). Hvor er dette, er det ledig plass og hvem kan jeg evnt kontakte for å bestille plass?

  Er blitt fast leser av bloggen din, er morsomt å følge med på deres hverdag 🙂

  Milda 🙂

 2. Hei Milda! Så hyggelig med faste lesere 😀

  Beitet er ved radiostasjonen på Jeløya i Moss, men jeg tror dessverre det er fullt der i år – vi hadde flaks og fikk plassen til ei hoppe som ble sendt bort som amme da hun mistet føllet sitt…

  Anbefaler å ta kontakt med travlag el.l. i nærheten av dere (dere er vel på andre sida av fjorden om jeg ikke husker helt feil?), de har som oftest store beiter for avlsmerrer og føll 🙂

  Ja, og forresten – gratulerer med den flotte hingsten deres!

 3. Ok, takk for svar 🙂 Ser ut til at Tilla&Lukas blir sluppet sammen med 6-7 hopper med føll, så da løser det seg her også.

  Det beitet deres ser helt fantastisk ut!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: