Publisert av: bentesen | juni 18, 2009

180609 – For mye action

Siden jeg ikke var i stallen i går trosset jeg dagens møkkavær og tok en tur i dag allikevel. amm0 og bikkjene var også med for selskap og hjelp 🙂 Men ting gikk ikke helt som planlagt….

Vi tuslet opp på beitet for å hente hestene mine, og de kom som vanlig løpende mot oss. Søtnosene! Leverte Sara til amm0, og siden jeg hadde glemt å ta med leietau opp på beitet i forigårs fant jeg ut at jeg skulle leie Brego i bare grima ned til stallen. Itteno problem, han gikk så fint atte 🙂 Men da vi kom ned på grusveien 100 meter før stallen ser vi noe som ikke helt er som det skal – løs hest… Og ikke bare en hvilken som helst løs hest heller, men Idiottrollet som fremdeles tror han er hingst, og oppfører seg deretter. What to do?

Vel, jeg prøvde å få tak i Trollet, men det var langt lettere sagt enn gjort. Frembein i alle retninger, og flekkede tenner klare til hugg. Og han hadde sett seg ut Brego..! Stakkars amm0 ble kommandert hit og dit med mine to, men dessverre klarte Troll å skille mor&barn, slik at da Sara gikk inn i stallen, ble Brego igjen på gårdsplassen utenfor med et stk gal ‘hingst’ som blokkerte veien. Jeg skal innrømme at hjertet mitt banka fortere enn på lenge, og hadde jeg vært nær nok hadde jeg nok ikke nølt med å kyle til Trollet heller!

Heldigvis er Brego liten og kjapp, så han fikk på mystisk vis lurt seg rundt bilen min og løp i full fart opp mot beitet til resten av flokken. Med Troll etter… Jeg kan banne på at Trollet sang «tramp på en smurf» hele veien opp, og frembeina hans var virkelig farlig nær den lille gutten min et par ganger – heldigvis traff han bare på vei opp, og ikke med hele vekta si på vei ned igjen. Brego var smart nok til å krype under gjerdet og inn til resten av flokken, hvor de virkelig var fantastiske til å beskytte ham – Sara kom også i full fart etterhvert, og da tok hele flokken på seg oppgaven om å beskytte mor&barn mot inntrengeren. For Troll løp selvfølgelig igjennom gjerdet for å få fatt i Brego, og brått hadde vi 11 løse hester løpende omkring på jordet… Ja, og så den idiotiske bikkja mi da selvfølgelig, som heller ikke klarte å holde seg unna og var overbevist om at det hele var en fantastisk morsom løpelek.

Long story short; takket være Bregos instinkter om å løpe tilbake til beitet, og  ikke minst takket være Chateaus utrolige evne til å beskytte flokken sin, kom aldri Troll nær nok til å få gjort noen virkelig skade på lillegutt. Noen småskraper etter løpinga inne i skogen samt noen hårløse partier etter ublide fremhøver, men ellers er Bregoen i god form. Men han blir nok litt støl i morgen stakkar..!

Etter den forferdelige opplevelsen (ja, for det var virkelig forferdelig å føle at man ikke kunne få gjort noenting – blåfargen på foten min etter å ha blitt løpt på av Troll er jeg glad jeg ikke har over resten av kroppen) fikk vi buret inne monsteret (som virkelig var et Troll i dag), sjekket over de andre hestene, og etterhvert tatt med S&B ned til stallen for å allikevel gjennomføre det som var dagens planer. Men det tror jeg jeg tar i et eget innlegg.


Svar

  1. godt det gikk bra vennen:)

  2. *grøsser*

  3. Hjelpe trøste meg – dette høres ut som et skikkelig mareritt…. !! Sååå bra at det løste seg, uten skader. huff for en skremmende opplevelse for alle sammen 🙂 Stor klem til Brego og Co.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: