Publisert av: bentesen | juni 11, 2009

110609 – Menneh?

Det der er da ikke Baby?

Vi driver og introduserer Sara og Brego til flokken slik at vi kan slippe alle sammen sammen på beite snart. Lar dem hilse på én og én av de rangsterke hestene, slik at de kan bli akseptert av disse først.

Etter den behandlingen Chateau ga Sara da hun kom tilbake fra Sverige i fjor sommer skal jeg innrømme at jeg var litt scheptisk til å slippe dem sammen… Men vi holdt dem i leietau først, og jaggu var han ikke fullstendig lugn! Så lugn at Sara nesten ikke gidda å passe på Bregoen sin engang! Jeg er definitivt positivt overrasket over skjønnevakre Chatten 🙂

Et annet forventet ‘uromoment’ var Turbo, avlsmerr nr 1, og dermed også føllelsker nr 1… Hun har stått veldig mye ved gjerdet og fulgt med på SBB, og vi var rimelig sikre på at hun nok kom til å egle seg inn på Brego veldig fort. Men se, det hadde hun ingen interesse av i det hele tatt! Hun skulle bare ha tilbake Baby hun 🙂 Så det gikk også veldig fint!

En som derimot var noget hardere enn forventet, var Trulta, Turbos 3-åring. Hun er nr 3 i rangen, og veeeeldig nysgjerrig på vesle Brego. Så da hun kom inn i bildet ble det en del løping!

Det ble faktisk så mye løping av Brego var gjennom gjerdet en gang også… Men etterpå gikk det mye bedre, og jeg føler meg trygg på at det nok går helt fint etterhvert. Trulta var heller ikke aggressiv på noen måte, bare nysgjerrig. Litt morsomt av Brego løp inn i skogen hver gang han følte at det ble nok; skogen er helt tydelig et fristed for ham, et sted hvor han føler seg trygg!

Etter en liten stund ble Sara og Brego sluppet tilbake på sitt eget beite, og så får de gå med gjerde imellom igjen frem til i morgen. Prøver oss på nytt med et par timer da, slik at det blir en litt gradvis tilvenning 🙂 Baby ble igjen på det andre beitet sammen med Turbo-venninna si.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: