Publisert av: bentesen | januar 14, 2009

130109 – Tannlegebesøk

Elin/Pari hadde time hos Ellen Schmedling, og siden jeg synes Sara har tygget så rart de siste par ukene slengte vi oss med i håp om at hun hadde tid til å ta en titt på jenta mi også. Så da var det bare å kaste to stk svært lettlastede hester (takk og pris!) på hengeren og sette avgårde til Spydeberg 🙂 Turen gikk fint, perfekt beregning av tid, og vi fikk tusla rundt på banen et par minutter før vi slapp inn på Ellens flotte klinikk. Supert sted!

Noget spente før behandlingene:

Et stk dopa Pari under behandling:

Ellen fikk heldigvis tid til å ta en titt på Saramor, og bra var det; her var det en stor forinnpakning med dertil hørende betennelse i tannkjøttet (dakar jenta mi!) samt en tannspiss som måtte fjernes. Men etter litt dop var det ingen sak å få fikset det! Sara var forøvrig supersøt, humra masse og var ekstremt mammadalt. Selv da hun var alldeles neddopa prøvde hun å følge etter meg når jeg forsvant inn i blindsonen hennes ifm at jeg ville se hva Ellen drev på med. Søte hesten min 🙂 Må forresten nevne at det selvsagt ble tatt hensyn til at hun er drektig, og at dopet ikke skal ha noen effekt på føllet på noen måte.

Dopa Saramor klarte nesten ikke å stå på beina stakkar:

Etter en drøy halvtimes leietur var begge jentene stødige nok til å stå og gå på egne bein, og vi kunne sette nesen hjemover igjen – for min del; en god del lettere, både i lommebok (…) og samvittighet (!).

Vel hjemme fikk jeg dytta i mor en markekur før jentene ble sluppet ut sammen med resten av flokken igjen. Og da var det to stk som heiv seg rett ned i matdungen – hadde jo gått 4 timer uten mat må vite, og i tillegg var det nok for Sara atskillig mye mer behagelig å tygge nå enn tidligere!

Reklame

Svar

  1. Flinke pånnisene som er så greie å ha med seg til tannlegen! Lommeboka mi ble meget slank etter dette – men det var absolutt verdt pengene!

  2. Kan jeg få spørre veldig pent om å få bildene i full str på mail? Du tok flere ikke sant? *smiske smiske* 🙂

  3. Kan fikses! Tok ikke så mange, men kan sende over de jeg har når jeg kommer hjem fra jobb 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: