Publisert av: bentesen | desember 7, 2008

071208 – Lek på banen

Når man har disse tre  vakre, fantastiske skapningene til disposisjon – ja, da kan man jo ikke kaste bort søndagen på å sitte inne! Og når man i tillegg er heldig og har gode venner som vil leke sammen med en så er utgangspunktet for en fin dag utendørs helt klart til stede.

Så i dag ble det altså leke-på-banen-dag; barbak tusling i sikksakkmønster, 8tall, rygge i L-form, leke sirkushest osv. Veldigveldig gøy! Hestene fikk løpe løse på banen mens vi satte opp og rydda ned løypa, så de fikk frest litt på egenhånd også. Chateau satte tydelig pris på dette:

Travet hans er virkelig luftputelekkert der han  svever avgårde, men jeg fikk dessverre ingen fotofangst som kunne bevise det…

Steffen tok masse bilder mens vi rei, så jeg krysser fingrene for å få sendt over noen av dem også 🙂 Selv fikk jeg bare tatt et par mot slutten av økten, men hey – kvantitet fremfor kvalitet? To glade ekvipasjer:

Og gliset mitt var nok ganske bredt det også, men det er så vanskelig å få dokumentert på egenhånd. Så da slenger jeg heller med et lite bilde av den  fine utsikten min! 🙂

Forøvrig var bikkjene rimelig fornøyde med å få luftet seg de også – alle 5! Her representert ved dagens blinkskudd av Baltus og Maja:


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: