Publisert av: bentesen | oktober 26, 2008

251008 – Tur til Kalnes

Siden Elin skulle på kurs på Kalnes i helga, hadde jeg meldt meg på som hestepasser på Parimor med en finfin mulighet til å se verdensmester i working equation, João Lynce, in action. Våkna på morgenen med telefon om at jeg eventuelt også kunne få mulighet til å ri på kurset, så det ble til at vi pakka med oss både Campari og Sara og dro avgårde til Særp. Nå ble det ikke til at jeg fikk ridd på time, men det var uansett genial miljøtrening for jenta mi, og vi tok oss da også en rideøkt på egenhånd på en av de tre(!) store ridebanene på stedet. Hvilket anlegg sier jeg bare!

Elin knipsa noen bilder av oss også 🙂 De første fem minuttene var Sara mest opptatt av å hyle etter Campari, så det å få henne til å jobbe med noe som helst virka som en fullstendig utopi.

Men etter en liten pustepause…

…kom vi da fram til en enighet! Nemlig galopp 😀 Og jenta gikk som gull, jeg tror aldri jeg har kjent en så god galopp på henne før – heeelt rolig (faktisk så rolig at jeg innimellom måtte drive for å holde henne i gang), og veldig pent på storvolte. Fatningene funka dønn, og – vel, generelt, hesten var gull!

*bestejenta mi*

Kurset var forresten veldig interessant og lærerikt, selv om alle ekvipasjene som deltok var på et nivå laaangt over min standard… Men noen tips tar jeg med meg videre, og kanskje blir vi også flinke nok til å delta en gang? João var veldig dyktig til å forklare i alle fall! Men jeg merker at mitt engelskvokabular når det gjelder hesteting er rimelig skrantent 😛

Reklame

Svar

  1. gud så morro da:) Ser deeeilig ut å galoppere med jenta di!!!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: