Publisert av: bentesen | oktober 23, 2008

231008 – Undervisning

Ååå, jeg har virkelig verdens besteste hest! 😀 *gira*

I dag var det ridetime med Alexandra som sto på planen, og jeg var veldig spent på om Sara skulle vært kjerring (som sist), eller om hun var mer samarbeidsvillig denne gangen. Begynte med å få henne til å stille seg på volta i både skritt og trav, bøye seg rundt min innvendige sjenkel og øke/minske volta ved hjelp av setet mitt. Hun har lett for å ville forminske volta med feil bøyning, men Alexandra hadde et magisk triks: jeg må flytte fokuset mitt ut av volta. På denne måten kommer min innvendige hofte automatisk lenger frem, og jeg får også mer vekt på innvendig side. Funka dønn, så lenge jeg klarte å konsentrere meg i alle fall 😉 Jeg har en tendens til å ville styre altfor mye med hendene, og det er altså SÅ vanskelig å ikke rettlede hodet hennes inn mot riktig bøyning ved hjelp av tøylene. Men jeg skal bli flinkere, jeg lover!

Og – vel, hun hadde i alle fall fremdrift nok! Så mye faktisk, at vi fikk lov til å leke med galoppfatninger! Om hesten ble gira så var det bare bortimot halvparten av mitt engasjement tror jeg, for dette var virkelig supergøy! 😀 Sara funka dønn, og med unntak av en liten misforståelse ved første forsøk, tok hun fatningen hver gang på begge hender. Er ikke det fremgang så veit ikke jeg!

Forøvrig hadde Saramor mistet ei baksko da jeg kom i stallen i dag. På tide, for når jeg tenker meg om har hun ikke blitt skodd siden august… Men med hennes hovvekst er det i grunnen bare sunt (hilsen hovslager). Får vel ringe og smile pent pr telefon og håpe at noen kan komme fort 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: