Publisert av: bentesen | oktober 17, 2008

171008 – Kjøretur

For en fantastisk herlig tur! Hadde eeegentlig tenkt å la Sara få fri i dag, men siden været var så hyggelig og jeg ikke hadde noen andre planer, ble det en skikkelig fin kjøretur i stedet. Var ute i nesten 2 timer, og gamlemor ble riktig så godsliten av det 🙂 Hvor vi kjørte? Jo, nå skal du se…

Først tok vi traveruta opp til Rokkeveien, og fulgte så denne på måfå et lite stykke. Herr Brun var selvfølgelig også med – for anledningen i sele og med bånd!

Etter en liten stund støtte vi på en skogsvei jeg fant ut at vi skulle teste – «litt» humpete enkelte stykker der, men gullet mitt tråkker på og bryr seg døyt i om det skrangler og dunker.

Og bra er det, for på denne måten kom vi oss frem til denne utsikten:

Vi elsker vann!

Fant ut at vi skulle vandre et stykke bortover langs vannet og ta en annen vei hjem, men der støtte vi brått på et par gigagrøfter (med dertil hørende gravemaskiner) som jeg tror ville vært noget vanskelige å forsere med vogn. What to do? Joda, vi snur! Er veldig glad Sara kan snu fullstendig om sin egen akse, hvis ikke hadde vi nok ikke hatt sjangs til å komme oss ut fra den skogen uten en vesentlig større prosedyre med avseling, manuell snuing av vogn osv. Men neida, Sara fikset det glatt hun! Så da var det bare å komme seg tilbake gjennom skogen og opp på asfaltveien igjen:

Og jaggu fikk vi ikke med oss den siste resten av ettermiddagssolen på vei hjem også gitt 🙂 Riktig så god stemning!

Reklame

Svar

  1. De ser da jaggu meg riktig så fornøyde (og pene)ut, begge to! Og jeg mistenker at fotografen er ganske så fornøyd (og pen 😛 ) hun og! 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: