Publisert av: bentesen | august 28, 2008

280808 – Uforventet lang tur

Endelig tuuur i skooogen igjen, og endatil med selskap! Anne Marit og Chateau ble med ut, og til tross for noe gira hester gikk det da veldig fint til å begynne med. Litt vått i skogen, men hey – vi er da vanntette vi. Dessverre tok turen en litt annen vending enn planlagt; etter å ha tusla omkring i en times tid ledet jeg oss inn på hjemveien, med en liten advarsel om «pass på, her er det vått». Just hvor vått visste jeg lite om… Sara tok seg greit over den 30-40 cm dype gjørmegropa, men Chateau stakkar, tryna så lang han var. Heldigvis rakk Anne Marit å komme seg unna den verste støyten, så ingen av dem ble skadet. Men: et stk løs Chateau så sitt snitt, og begynte like godt på hjemveien på egenhånd. Dust!

Hadde han enda nøyd seg med å gå hjem så hadde det kanskje vært greit, men neeeida, ikke hadde han retningssans nok til det heller. Så i halvannen time rota vi rundt i skogen på sporsøk etter den unge herren, og det lyktes oss til slutt å få øye på ham. Da hadde han spist seg gjennom et svært kornjorde, og tuslet bort til ‘nabogården’ (bare 2 km unna i luftlinje) for å leke med hingstebassen der… Long story short (hah, som om den ikke var lang nok allerede): Anne Marit fikk tak i ham, både hesten og utstyret var uskadet – bortsett fra et stk manglende tøyle), og vi kom oss til slutt helskinnet hjem alle fire. Ja, for Sara var selvfølgelig med på letingen hun også 🙂 Hjemturen var dog noe utfordrende, siden jeg fant ut at det sikkert var bedre å ri Sara med en halv tøyle enn å leie Chateau med det, men Gullet mitt fiksa det også hun!

Sara har fått øye på…

Anne Marit og den gjenkomne Chateau!

Skal ikke påstå at jeg alltid var like fornøyd med fru Hormonella i dag, men hey – vi har da alle våre dårlige dager… Kan forsåvidt skjønne at hun etterhvert ble lei av å tusle rundt i skogen på måfå 😛


Svar

 1. Det var en begivenhetsrik tur ja… :p
  Vi må nok se å få installert gps på Chateau også, kan jo ikke ha noe av at han ikke finner veien hjem…. *ler*
  Godt det gikk bra da, minner meg om at jeg skulle knø meg til å lete frem noe utstyr til Amm0… Vet jeg har noen ekstra tøyler liggende…

 2. arg ikke gjør meg sinna igjen, jævla møkka hesten….glad han ikke ble skada men da hadde jeg jaffal klart å synes synd på han!

  Enda godt du kunne ri Sara med en halv tøyle, jeg hadde drept han før vi hadde nådd stallen fordi han hadde sikkert gått meg ned 1000 ganger med den korte tøylen.

  Sara var flink, skjønner godt at hun var irritert etterhvert!

 3. Elin: akkurat nå håper jeg du har et svart tynt nesereim?!*smilepent*

 4. Har et par ekstra tøyler jeg også, så det skal vi nok alltids få fiksa! Skal prøve den ekstra undernesereima mi på hodelaget ditt i morgen jeg amm0, så ser vi om den passer 🙂

  Og ang. Chateau… Vel, han er i det minste pen 😛 Fatter ikke hvordan han klarte å ‘bomme’ på stallen, han var virkelig bare 200 meter unna på det nærmeste. Men mulig han var eventyrlysten?

 5. Det hjelper ikke å være pen, eller vent litt i vår verden gjør det jo det..så kanskje det også hjelper i dyreverden?!

  Men at han «bommet» på stallen tror jeg ikke…syntes jeg så noen spor opp den riktige veien før han snudde og gikk mot hingsten! Han hørte meg sikkert og tenkte: MOHAHHA ikke faen om jeg gidder å dra hjem med hu….jeg fortjente det vel kanskje…

  Sliten i dag ja:(

 6. Hvorfor er jeg støl i (de ikke-eksisterende) magemusklene?!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: